Változás

2023.06.30. 13:30

Cseuz Zsolt lett Tiszaföldvár új alpolgármestere

A legutóbbi képviselő-testületi ülésen új alpolgármesternek szavaztak bizalmat Tiszaföldváron. A pozíciót július 1-től Cseuz Zsolt önkormányzati képviselő tölti be.

P. Pusztai Nóra

Cseuz Zsolt július 1-től alpolgármesterként képviseli a tiszaföldváriak érdekeit

Fotó: Mészáros János

Alpolgármesterről döntött a tiszazugi város képviselő-testülete a napokban. Erdős Hanna július 1-től lemondott pozíciójáról, ezért volt szükség a választásra, a tagok Cseuz Zsoltnak szavaztak bizalmat.

– Eddigi tisztségeimről lemondtam, ezután azon leszek, hogy megfelelően képviseljem, nem csak a körzetem, de a tiszaföldvári lakosok érdekeit – írta az új alpolgármester közösségi oldalán.

A tervei szerint elsőként körbejárja majd az önkormányzat intézményeit, az óvodákat és iskolákat, egyeztet a helyi vállalkozókkal.

– A megbeszélések célja, hogy még részletesebben megismerjem a működésüket, a problémáikat, a fejlesztési lehetőségeket, így képviselve később az érdekeiket – fogalmazott. Hozzátette, kérdéseikkel, észrevételeikkel és javaslataikkal a lakosok is bizalommal fordulhatnak felé. Emellett a vármegyével is jó kapcsolatot szeretne ápolni, minden pályázati lehetőséget megragadva, amivel Tiszaföldvár fejlődhet. ppn

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában