Elismerés

2023.06.17. 09:30

Első alkalommal jutalmazták a jó tanulókat és a kiváló pedagógusokat Alattyánon

Hagyományteremtő céllal szerveztek fogadást a polgármesteri hivatalban.

Illés Anita

Ünnepséget tartottak a kimagasló eredményt elért tanulók és pedagógusok tiszteletére Alattyánon

Fotó: Pesti József

Az önkormányzat pénteken ünnepélyes keretek között első alkalommal jutalmazta a helyi általános iskola kimagasló eredményt elért tanulóit, akik példaként állhatnak társaik előtt. A polgármesteri hivatalban tartott fogadáson nyolc szorgalmas diák: Dósa János Adrián (1. oszt.) Nyíri Rajmond Ferenc (2. oszt.), Fligur Vanessza Melissza (3. oszt.), Burai Róbert Adrián (4. oszt.), Juhász Dzsamila Alexandra (5. oszt.), Banya Lara Anna (6. oszt.), Eszes Petra (7. oszt.), Farkas Ildikó (8. oszt.) kapott kitüntetést – tájékoztatta hírportálunkat az önkormányzat. 

Lélekemelő műsor gazdagította a rendezvényt
Fotó: Pesti József

A pedagógusok iránt érzett tisztelet és megbecsülés jeleként méltatták azokat a pedagógusokat, akik kiemelkedő teljesítményükkel, áldozatos munkájukkal hozzájárulnak a településen élő gyermekek testi, lelki fejlődéséhez. Első alkalommal a helyi általános iskola két kiváló pedagógusa, Láncziné Szebenyi Mária tanítónő és Kisbalázs Gáborné, az áltanos iskola igazgató-helyettese részesült elismerésben. Az eseményen Huszár Arnold polgármester köszöntötte a kitüntetett diákokat és a pedagógusokat, majd okleveleket, emléklapokat adott át részükre. Az általános iskola énekkarának műsora és versek színesítették a rendezvényt, mely fogadással zárult. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában