Szoljon podcast

2023.06.30. 19:30

Tíz éves a Magyar Tavak Fesztiválja, Debreczeni Ildikóval beszélgettünk

A Szoljon.hu Podcast következő adásának vendégétől, Debreczeni Ildikótól megtudhatjuk többek között azt is, mi motiválta őt arra, hogy megvalósítsa elképzését, és létre hozza a Tisza-tavi Fesztivált, mely mára tíz évet ölel át.

Daróczi Dorottya

Vendégünk: Debreczeni Ildikó, a Magyar Tavak Fesztiváljának megálmodója

Forrás: Szoljon.hu

– Mertem nagyot álmodni, saját önerőből egyszer csak meghirdettem, először csupán az ismerősök körében, de később aztán csatlakoztak a helyiek is, és ma már tíz évesek vagyunk – jelentette ki vendégünk.

A fesztiváligazgató azt is hangsúlyozta, hogy a kisléptékű nézőközönségből mára igencsak kiforrta magát a rendezvény, hiszen már nem csak Tisza-tavi Fesztiválnak hívják a programsorozatot, hanem Magyar Tavak Fesztiváljának.

Podcastünkből kiderül, hogy az eddigi évekhez képest milyen változtatásokra lehet számítani idén, továbbá arra is választ kapunk, hogy a fesztiváligazgató mit szeret a legjobban a szervezés részében, illetve melyik a legkevésbé kedvelt terület a folyamat során. Debreczeni Ildikó fesztiváligazgatóval Daróczi Dorottya rádiós szerkesztő beszélgetett, melyet YouTube és Spotify csatornánkon is meghallgathatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában