Ülés

2023.06.27. 10:30

Több mint 20 napirendi pontot tárgyal a jászberényi képviselő-testület

Alapítványok támogatásáról is dönthetnek a tanácskozáson.

Illés Anita

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Június 28-án, szerdán délután három órakor tartja soros ülését a jászberényi képviselő-testület a városháza nagytermében. Az előzetesen kiküldött meghívó szerint 23 napirendet tárgyalnak a döntéshozók. 

A beszámolók sorában szó lesz a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt., a Jászberény Városi Óvodai Intézmény, a Szent Ferenc Egyesített Szociális Intézmény és a Városi Önkormányzati Bölcsőde és Védőnői Szolgálat előző évi szakmai tevékenységéről, valamint a sportkoncepcióban foglaltak 2022. évi időarányos végrehajtásáról. Döntés születhet többek között a Jász Múzeum múzeumigazgatói, a Jászkerület Nonprofit Kft. ügyvezetői tisztségének betöltésére vonatkozó pályázat kiírásáról, alapítványok támogatásáról és a költségvetés kiadási előirányzatainak átcsoportosításáról. 

Mindezeken túl ingatlanügyekről is szó lesz és a Hatvan-Jászberény-Újszász vasútvonal fejlesztése érdekében jóváhagyhatják a településrendezési eszközök módosítását.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában