Hőség

2023.07.12. 16:30

Ásványvizet vittek a kétpói vasúti átkelőnél dolgozóknak

Még most is gőzerővel dolgoznak a kétpói vonatbaleset helyszínén a szakemberek. A mezőtúri önkormányzat ásványvizet biztosított a dolgozóknak.

Rimóczi Ágnes

Patkós Éva alpolgármester és Szűcs Dániel polgármester

Forrás: Szűcs Dániel Facebook- oldala

A nagy hőségben is folyamatosan dolgoznak Kétpónál, a vasárnapi vonatbaleset helyszínén. A mezőtúri önkormányzat képviselői kilátogattak a helyszínre és ásványvizet vittek az ott dolgozóknak. 

– Patkós Éva alpolgármester asszonnyal frissítővel segítjük a dolgozókat – írta bejegyzésében Szűcs Dániel. 

– A kitartó munka ellenére még mindig sokkoló a tragédia helyszíne. 

A nagy hőségben is folyamatosan dolgoznak Kétpónál
Forrás: Szűcs Dániel Facebook-oldala

A MÁV munkatársai és különböző szakemberek azon dolgoznak, hogy az egyik vasúti pálya a hét második felére ha csökkentett mértékben is, de használható legyen, visszaállítva ezzel a vasúton történő személyszállítást – tette hozzá a mezőtúri polgármester, aki bejegyzésében kifejezte köszönetét a katasztrófavédelem, a rendőrség, a polgárőrség és minden ott dolgozó MÁV-os szakember munkáját. 

– És köszönöm a mezőtúri vállalkozók, magánszemélyek felajánlásait, aamiket az elmúlt napokban biztosítottak a helyszínen dolgozóknak – tette hozzá a városvezető.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában