Nyilvános ülés

2023.07.25. 18:30

Fontos kérdésekben dönt a héten a miklósi testület

A költségvetésről, a vagyongazdálkodásról, az adókról, az illegális hulladéklerakók felszámolásáról, és az egészségügyről is szó lesz Törökszentmiklós soron következő, rendes képviselő-testületi ülésén.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstuck.com

Július 27-én, vagyis csütörtökön 15 órától rendes, nyilvános ülést tart a polgármesteri hivatal dísztermében Törökszentmiklós képviselő-testülete. Az ülésen összesen 14 nyilvános napirendi pontot tárgyalnak. 

Ilyen lesz egyebek mellett a város Településfejlesztési Közalapítványának működéséről szóló beszámoló elfogadása, az idei költségvetés egyik rendeletének módosítása, az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodás szabályairól szóló rendelet módosítása, egyes rendeletek hatályon kívül helyezése, az illegális hulladéklerakók felszámolása érdekében tett intézkedések, az idei első félévében befolyt adó összege, de szó lesz a háziorvosi ügyeletről, a fogorvosi körzetekről, és a helyi esélyegyenlőségi program átdolgozásáról is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában