Szomorú hír

2023.07.24. 07:18

Vihar okozott kárt a túrkeveiek üdülőhelyén

Régóta csinosítgatják a túrkeveiek a Recsken található üdülőtáborukat. A hely most egy vihar „áldozata lett”.

Rimóczi Ágnes

Több ház is megsérült a viharban

Forrás: Sallai R. Benedek Facebook-oldala

Vihar tépázta a túrkeveiek kedvelt üdülőhelyét, a recski ifjúsági tábort a közelmúltban. A szomorú történésről Sallai R. Benedek is beszámolt. 

– 2020 óta évről évre azon dolgoztunk, sokat fordítottunk rá, hogy szebb legyen, használható legyen, és oly sokunk gyermekkori élményei minél többeknek legyen megismételhető. Azért dolgoztak sokan, hogy a puritán körülményeket minél hangulatosabbá, minél jobbá varázsoljuk – írta közösségi oldalán a polgármester. Hozzátette: a felújítások sorában megújult a „tanácsi ház”, tetőjavítások zajlottak, megtörtént a pedagógusüdülő helyreállítása, a szennyvízelvezetés kiépítése, egy külön kiülő építése is. 

– Most egy vihar megtépázta a felújításokat, a lemeztető, a csatorna sérült a tanácsi házon, de a régi „lányos házra” is rászakadtak nagy ágak – írta Sallai R. Benedek, aki megköszönte a helyi tűzoltók munkáját. Hozzátette: természetesen az önkormányzat is felméri a károkat, s vizsgálják a jövőre vonatkozó lehetőségeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában