Új erő

2023.08.12. 13:30

A Magyar Continental Singers koncertjében gyönyörködhetnek az érdeklődők Szolnokon

Magyarországon 1985 óta létezik Continental Együttes, és az eltel 38 év alatt háromezer koncertet adtak, melyeken eddig több mint háromszázezer ember vett részt.

Szathmáry István

Modern zenével hirdetik az Evangéliumot, Isten üzenetét

Forrás: Beküldött fotó

Különleges zenei élményre készülnek augusztus 15-én, kedden 18 órakor a református templomban. A modern keresztyén gospel zenét játszó Magyar Continental Singers koncertjében gyönyörködhetnek azok az érdeklődők, akik elmennek meghallgatni az együttes 2023. évi, Új erő című albumának zeneszámait. 

Magyarországon 1985 óta létezik Continental Együttes, és az eltel 38 év alatt háromezer koncertet adtak, melyeken eddig több mint háromszázezer ember vett részt. Az együttes célja: bemutatni az evangéliumot, hirdetni Isten üzenetét, bátorítani mindenkit, a kérdésekre választ adni a Biblia szavain keresztül. Mindezt modern zene, színpadi tánc, prózák, jelenetek, fények és egy nagyszerűen megtervezett koncert keretében teszik.

A szolnoki rendezvény, amelyen az együttes húsz tagja fog fellépni, a történelmi egyházak, a református, evangélikus, metodista egyház és az evangéliumi keresztyén kisegyházak széleskörű összefogásának köszönhető, így a belépés díjtalan. Az együttes ugyanakkor köszönettel fogad önkéntes adományokat szolgálatának támogatására.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában