Program

2023.08.04. 16:00

Autocross verseny zajlik a hétvégén Túrkevén

Krosszautóktól lesz hangos a hétvégén Túrkeve környéke. Augusztus 5-6-án autocross versenyt rendeznek a településen.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Augusztus 5-én délelőtt tizenegy órától kezdődnek az időmérő edzések, majd kb. 13 órától várható a kvalifikációs előfutam, 14 órától pedig megindulnak az előfutamok. Szombaton este hat-hét óráig várhatóak a versenyszámok, melyek vasárnap reggel 8 órától folytatódnak. A döntők 15-16 óra tájban kezdődhetnek, s természetesen a rendezvény végén a díjkiosztó gálával ünneplik a győzteseket. A rendezvény ideje alatt fagylalt, gofri, büfé, étkezési lehetőségek egyaránt a verseny helyszínén rendelkezésre állnak.

A rendezvény több nemzetközi szintű versenyt is magában foglal, de egyben Nemzeti Magyar Bajnokság is, ahol közel kilencven induló vesz részt jelen információk szerint. A 90 induló közül 11 versenyző a Túrkevei Városi Sportegyesület (TVSE) Autocross Szakosztályának színeiben versenyez.

– A pálya megközelítése ki lesz táblázva. A versenyhelyszín a Kisújszállás-Mezőtúr összekötő útról a Tesco áruháznál lefordulva, a várost elhagyva kb. egy kilométerre található – írták a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában