Szolnok

2023.08.22. 09:30

Beérett a paradicsom az Agóra tetején

Tetőkertet alakítottak ki az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ tetején Szolnokon. A munkatársak már szüretelik az ízletes paprikákat, paradicsomokat.

Rimóczi Ágnes

Családbarát munkahely és környezettudatos csapat

Forrás: Aba-Novák Agóra Kulturális Központ Facebook-oldala

A szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ kollektívája még nyár elején adta hírül, hogy hogyan hasznosították az intézményük tetejét. Magaságyásokban paprikát és paradicsomot ültettek.

– Családbarát munkahely és környezettudatos csapat vagyunk. Régóta dédelgetett álmunk vált valóra, hisz több magaságyásnyi paradicsomot, paprikát ültettünk az Agóra tetőkertjén. Majd megmutatjuk az eredményt is, mielőtt egy céges bográcsolás, vagy közös reggeli során elfogyasztjuk – írták akkor az Agóra munkatársai.

A napokban meg is mutatták. A kulturális intézmény kollektívája büszkén számolt be arról, hogy beértek a növények. – Ígértünk helyzetjelentést. Nos, a helyzet az, hogy alig győzzük szüretelni a mézédes, mosolygó paradicsomokat, harsogó színekben pompázó, roppanós paprikákat az Agóra tetőkertjén telepített magaságyásainkból.

Büszkén falatozzuk reggelinkhez, ebédjeinkhez – tették közzé az intézmény közösségi oldalán az Agórások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában