Mozgás

2023.08.04. 16:42

Fitkides gyerekek edzőtáboroztak Zagyvarékason

Az edzések mellett a diákok szórakozásra is hangsúlyt helyeztek a szervezők.

Kovács Berta

Kenuzni indultak a gyerekek. A lapátokat, mentőmellényt a látogatóközpontnál kapták meg

Forrás: Beküldött fotó

A héten Zagyvarékason napközis táborozott a szolnoki New Toptalent Fit-Kid csapata. Az edzőtáborban 24 diák – köztük 5 zagyvarékasi – vett részt. 

Uj Dorinka vezető edzőtől megtudtuk, a gyerekek az Európa Kupára készültek a rékasi programon. Polónyi László iskolaigazgató-polgármester meghívásának eleget téve választották a felkészülés helyszínéül a települést, a kapcsolat pedig onnan ered, hogy az intézményvezető lánya is tagja a csapatnak. 

Az edzéseket, ami hétfőtől péntekig naponta öt-hat órányi munkát jelentett, a Damjanich János Általános Iskola tornatermében tartották. Emellett minden nap jutott idő közös kikapcsolódásra is. Voltak biciklizni is a környéken, részt vettek medence partin is, ami különösen jól eset a melegben. Sőt, a Zagyva Ökopark pályázat adta lehetőségeket kihasználva, azt is kipróbálhatták egy rövid kenutúrán, hogy milyen élményt nyújt az evezés a látványos természeti környezettel övezett Zagyva folyón. 

 

Képalá: Kenuzni indultak a gyerekek. A lapátokat, mentőmellényt a látogatóközpontnál kapták meg.
Fotó: Beküldött

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában