Fesztivál

2023.08.07. 21:30

Három napon át szórakozhatnak a rékasiak

A főzőversenytől kezdve a zenés műsorokon át a lovas megmérettetésig a programok széles skálájával várják nem csak a helyieket a Rékas Fesztiválra.

Kovács Berta

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Idén háromnapos programkínálattal készülnek a szervezők az augusztus 11-13. között megrendezendő IX. Rékas Fesztiválra. A nagyszabású rendezvény már péntek délután kezdetét veszi Christian M. Vozar zongoraestjével, melyet a Szabadság téri színpadon ad elő. Szombaton a Kisszögi Sporttelepen már 7 órától kezdődően követik egymást az események a 21.30-ra hirdetett tűzijátékkal bezáróan. 

A gasztronómia kedvelőit főzőverseny várja, térségi civil csoportok mutatják be táncos és dalos tudásukat. Jó ebédhez a nótát Sülyi Károly biztosítja. Az érdeklődők találkozhatnak az Életjel Mentőcsoporttal és Smile kutyával, retro zene és mulatós mix, valamint koncert sztárzenekarral. Tartanak motoros bemutatót, lesznek rendőrségi bemutatók is, íjászat, kézműveskedés és egyéb gyerekprogramok. Vasárnap pedig a lovasok veszik át a Kisszögben a terepet, fogathajtó versenyen összemérve ügyességüket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában