Munkálatok

2023.08.15. 19:00

Ivóvízvezetéket építettek Cegléd Öregszőlő városrészében

Cegléd több utcájában is vízvezeték-építési munkákat végeztek a napokban. A területileg érintett ingatlantulajdonosok a BÁCSVÍZ Zrt.-től kérhetik ingatlanjuk ivóvízrendszerhez történő csatlakozását.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az Öregszőlő városrészben ivóvíz-gerincvezeték építési munkálatokat végeztek a Szakátsy Gyula, a Piszke, a Kövidinka, a Csókás József, a Must, a Cserő (a Must utca és a Sárgarigó utca között) és a Vadgalamb utcákban (a Piszke utca és a Kövidinka utca között) – számolt be közösségi oldalán a polgármesteri hivatal. B

ejegyzésükben arról is tájékoztattak, hogy a műszaki átadás-átvételi eljárás sikeresen lezárult, ezután kérhetik az ingatlantulajdonosok a víziközmű-szolgáltatást végző BÁCSVÍZ Zrt.-től az ingatlanjuk ivóvíz rendszerbe történő rákötését. A csatlakozás kialakításának menetéről készült tájékoztató, valamint a benyújtáshoz szükséges dokumentumok a BÁCSVÍZ Zrt. ügyfélszolgálatán, valamint a posztban szereplő linken érhetők el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában