Fejlesztés

2023.08.22. 15:22

Megújultak a köztéri padok a törteli Szent István téren

Felújított padok fogadják azokat, akik Törtel központjába, a Szent István térre látogatnak. A polgármester arra kérte a helyszínen időzőket, vigyázzanak a nemrégiben helyreállított utcabútorokra.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Ismét megújultak a padok a Szent István téren – adott hírt a rendbe hozott utcabútorokról az önkormányzat közösségi oldalán a falu polgármestere. Godó Tibor közleményben kérte a területre érkezőket, hogy amennyiben igénybe veszik a padokat, azt rendeltetésszerűen tegyék. Hangsúlyozta, személyesen is megtapasztalta már, hogy egyesek a padok támláját használták ülőkének, az ülőkerészt pedig lábtartónak.

– Problémát jelentett a hulladék elhelyezése is, ugyanis a padoktól mintegy 10-10 méter távolságra kihelyezett hulladéktárolóig nem tudtak elsétálni, és ott elhelyezni a szemetet, könnyebb volt a csatornanyíláson át a vízgyűjtőbe tömködni. E „problémák” kiküszöbölése miatt egy felújított hulladéktárolót helyeztek el a munkatársaim, bízva abban, hogy talán a keletkezett hulladékokat a továbbiakban ott dobják el – fogalmazott tájékoztatójában a településvezető.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában