Biztonság

2023.08.01. 12:00

Néhány óra alatt több mint 40 kerékpárt regisztráltak Jászdózsán

Sokan megtették az első lépést kerékpárjuk nagyobb biztonságáért.

Illés Anita

Jászdózsán jártak a Jászberényi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakemberei

Fotó: Pesti József

A Jászberényi Rendőrkapitányság és a Jászdózsai Polgárőrség a Megelőzési és Tanácsadási Konferencia szervezésében Házhoz megyünk! és Bike Safe programot tartott hétfőn a délutáni órákban Jászdózsán. 

A polgárőrség irodája előtt felállított információs standon a lakosok a prevenciós vagyonvédelmi lehetőségekről is tájékozódhattak. - Az országos Bike Safe program nagy népszerűségnek örvend. 

A Jászság 18 településén immár megközelíti a kilencezret a nyilvántartásba vett kerékpárok száma – mondta el érdeklődésünkre Orosz Tibor, rendőr főtörzszászlós, a Jászberényi Rendőrkapitányság megbízott megelőzési előadója. A nyilvántartási rendszer segíti az ellopott kerékpárok felderítését. A délután folyamán, 14 és 17 óra között több mint negyven kerékpárt vettek nyilvántartásba Jászdózsán. A bűnmegelőzési szakemberek a jászsági városok után augusztusban a kistelepülésekre is szeretnének eljutni a Házhoz megyünk! és a Bike Safe programmal.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában