Ünnepség

2023.08.28. 18:03

Több szolnoki óvoda élére is új vezetőket neveztek ki

Vezetői megbízásokat, jubileumi jutalmakat adtak át a Szolnok Városi Óvodák tanévnyitó értekezletén. A frissen végzett és az új kollégákat is köszöntötték a városházán tartott ünnepségen.

Pakainé Pusztai Nóra

A Szolnok Városi Óvodák legújabb kollégái bemutatkoztak a városházán tartott tanévnyitón

Fotó: P. Pusztai Nóra

A városházán tartott ünnepségen a Szolnok Városi Óvodák munkatársai elismeréseket vehettek át, az újonnan megbízott vezetőket is bemutatták.

Kovács Annamária, a Szolnok Városi Óvodák Pitypang tagintézményének korábbi vezetője tanügyigazgatási igazgatóhelyettesi megbízást kapott. A leköszönő és újonnan megbízott tagintézményvezetőket is köszöntötték. Többek között például az Eszterlánc óvodát Katona-Tímár Nikoletta, míg a Gézengúz tagintézményt Korom Melinda vezeti ezután.

Jubileumi jutalmat vehettek át azok az óvodapedagógusok, akik 25, 30, 45 éve vannak a pályán. Felsorolták azokat a munkatársakat, akik most kezdenek el dolgozni a tagintézményekben, ők röviden be is mutatkoztak kollégáiknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában