Munkavégzés

2023.09.21. 19:00

A következő hetekben érdemes elkerülni a kunszentmártoni Táncsics utcát

Ivóvízvezetékek cseréje miatt lezárásokra kell számítani a következő hetekben a kunszentmártoni Táncsics utcában. A részletekről Wenner-Várkonyi Attila polgármester beszélt.

Pakainé Pusztai Nóra

Munkagépen zaja veri fel a Táncsics utca csendjét Kunszentmártonban

Forrás: Kunszentmárton közösségi oldala

A Táncsics utca újraaszfaltozására TOP-os pályázaton 200 millió forintot nyert a tiszazugi önkormányzat. A tervek elkészültek, a közbeszerzési eljárást hamarosan elindítják, várhatóan tavasszal vagy nyár elején megkezdődhet a beruházás. A BácsVízzel folyamatosan egyeztettek, a szolgáltató az ivóvízvezeték cseréjéről döntött. A csütörtökön kezdődött munkálatokról Wenner-Várkonyi Attila polgármester a város közösségi oldalán közzétett videóban tájékoztatta a lakosságot.

– A vízszolgáltatótól az a javaslat érkezett, hogy mielőtt elindul az aszfaltozás, kicserélik a gerinc- és bekötővezetékeket – fogalmazott.

A reggeli órákban már az utat át is vágták, a Táncsics különböző szakaszai az elkövetkezendő hetekben sorra kerülnek. A tervezett ütemezés szerint október közepére végeznek, addig szakaszos útlezárás lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában