Közösségi program

2023.09.25. 11:00

Ady Endre frizurájára is kíváncsiak voltak a falvai vetélkedőn

Jó hangulatú közösségi programot szervezett a rákóczifalvai Varsány Közösségi Ház a helyi klubok, egyesületek képviselőnek.

Kovács Berta

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

„Takarékoskodj az energiával!” címmel rendezett civil vetélkedőt a minap a Varsány Közösségi Ház. Idén második alkalommal hívták össze a helyi civil szervezetek képviselőit az Európai Mobilitási Héten egy játékos vetélkedőre, miután a program tavaly is nagy sikert aratott.

Császiné Csáti Réka, a rákóczifalvai közösségi ház igazgatója elmondta, ez évben tizennyolc szervezet, egyesület, klub fogadta el a meghívást és jelent meg különböző létszámmal a rendezvényen.

A vetélkedőre kimondottan játékos feladványokkal készültek, a kérdéseket úgy állították össze, hogy a különböző korosztályok eltérő ismeretei ne jelentsenek hátrányt, a hangsúlyt különben is a versengés helyett az együttműködésre, a közösségi élményre helyezték.

Voltak beugratók feladványok, melyeket nagy kacagás kísért. Például meg kellett válaszolni, hogy a régi ötven forintoson Ady haja merre volt fésülve, jobbra, balra vagy semerre. A semerre volt a jó válasz, hiszen ezen a régi bankjegyen II. Rákóczi Ferenc arcképe volt látható.

A résztvevőket kis ajándékokkal is meglepték.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában