Verseny

2023.09.26. 18:30

Aranyat érő birkapörköltet főzött a Kötivizig

Az elmúlt hétvégén rendezték meg az I. Vármegye Napot, ahol főzőversenyt is rendeztek. A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság csapata aranyérmes bográcsételt főzött.

Rimóczi Ágnes

A csapat főzés közben

Forrás: http://www.kotivizig.hu/

Alkami gasztrocsoport szerveződött a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság munkatársaiból. A csapat magját karcagi kollégák alkották, így a bográcsba is karcagi ételt, méghozzá birkapörköltet álmodtak meg és készítettek a vármegyenapi főzőversenyen. Az igazgatóság főzőcsapata sikert aratott.

– A hungarikumok kategóriájában arany fokozatot és különdíjat érdemelt ki a Kötivizig csapatának karcagi birkapörköltje Szolnokon a Vármegyei Értékek Főzőversenyén. A Bene Lajos irányításával elkészült gasztronómiai remekművet a Pálszabó Mihály aranykoszorús mesterszakács vezette zsűri értékelte kiválóra – tették közzé az igazgatóság honlapján.

A győztes csapat tagjai: Bene Lajos, Bene Mariann, Harsányi Gábor, Laczi Zoltán, Pandúr Zoltán Benjámin, Sólyomvári Szilárd, Sólyomváriné Szegedi Márta, Vona Titusz.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában