Keresd a békét!

2023.09.19. 11:00

Az Ars Sacra Fesztivál keretében koszorúzzák meg a 25 éves törökszentmiklósi Mindszenty-szobrot

Keresd a békét! Ez a mottója az idei Ars Sacra Fesztiválnak, melyhez ünnepi műsorral, megemlékezéssel és előadóesttel Törökszentmiklós is csatlakozott.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: MW Archív

Szeptember 23-án 15 órától ünnepi megemlékezésre és koszorúzásra, valamint előadóestre várja az érdeklődőket Törökszentmiklóson a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének helyi csoportja, az Ars Sacra Fesztiválhoz csatlakozva. 

A programsorozat 15 órakor Mindszenty József hercegprímás, érsek 25 éves köztéri szobrának megkoszorúzásával kezdődik, majd a Klein-Lábassy Kultúrkúriában folytatódik történeti visszatekintéssel, és 17 órakor Ima Magyarországért címmel Meister Éva színművész pódiumestjével zárul.

A 17. Arc Sacra Fesztivál országos szinten több mint 420 koncerttel, kiállítással, sétával, irodalmi esttel, színházi előadással, filmvetítéssel és egyéb, ingyenes programokkal várja a közönséget 88 településen szeptember 16. és 24. között. Idei mottója: „Keresd a békét!”. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában