Munkálatok

2023.09.09. 09:30

Lépésekben haladnak az új ipari övezet közművesítésével Martfűn

Tovább folytatódik az új ipari park közművesítése Martfűn. Szeptemberben kezdődhetnek az ivó- és szennyvízelvezetési munkálatok.

Pakainé Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A víz- és szennyvízvezetékek rekonstrukciós és bővítési munkálatait tervezik a Kövér majori ipari parkban Martfűn. Ahogy a város honlapján írják, az önkormányzati beruházások során már elkészült az elektromos hálózat átalakítása, valamint a földkábelek áthelyezése. Tavasszal további lépéseket tettek, akkor több mint ötvenmillió forint értékű ajánlatok érkeztek, így közbeszerzési eljárást kellett kiírni, a döntés után folytatódik tehát a közművesítés.

– Az ipari területek értékesítése során az adásvételi szerződésben az önkormányzat vállalta, hogy az ott kialakított ingatlanok közművekre való rácsatlakozási lehetőségét - amely az ivóvízvezeték, a szennyvízvezeték és az útalap kiépítését foglalja magában - saját költségén legkésőbb december 31-ig kiépíti – fogalmaztak.

Mint megtudtuk, eddig négy betelepülő vett már itt kisebb területeket, és a továbbiak értékesítése is folyamatban van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában