Dr. Kovács Dávid Gusztáv

2023.09.14. 08:30

Munkába állt Kengyel új fogorvosa, édesanyjával fogadja a pácienseket

Hétfőtől szerdáig fogadja a kengyeli pácienseket a település új, állandó fogorvosa. Dr. Kovács Dávid Gusztáv munkájához nem akárki, édesanyja asszisztál a Tavasz úti, megújult rendelőben.

Molnár-Révész Erika

Dr. Kovács Dávid Gusztáv fogorvos és édesanyja, Kovácsné Rácz Krisztina együtt dolgoznak a kengyeliekért

Fotó: Mészáros János

Szeptember 5-én állt munkába Kengyel új, állandó fogorvosa. Dr. Kovács Dávid Gusztáv hétfőn, kedden és szerdán fogadja az előre bejelentkezett pácienseket nemrég felújított rendelőjében. 

– Nagyon szép lett a rendelő, nemrég érkezett meg az új fogászati röntgengép is, minden adott a jó munkához – válaszolta mosolyogva kérdésünkre a frissdiplomás fogorvos. 

– Szegeden végeztem, de szolnoki vagyok, Martfűn vízilabdáztam, és mindenképpen szerettem volna a környéken maradni. Az interneten néztem meg hogy hol van hiány fogorvosból, így találtam meg Kengyelt – mondta dr. Kovács Dávid Gusztáv, akinek praxisa úgymond „családi vállalkozás”. 

– Amikor elkezdtem az egyetemet, édesanyám mondta, hogy érdeklődik a pálya iránt, valamint nagymamám Szolnokon dolgozik orvosként, úgyhogy az egészségügy mindig közel állt a családunkhoz. Amikor az egyetem végéhez közeledtem, édesanyám is beiratkozott egy képzésre, így most ő az asszisztensem – mesélte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában