Wifi

2023.09.28. 17:30

Okospadokon tölthetik szabadidejüket a fiatalok Martfűn

Ingyenes internetezési és telefontöltési lehetőséget is biztosítanak a martfűi polgármesteri hivatalnál elhelyezett okospadok.

Pakainé Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az utóbbi időben a közösségi oldalon többször is felmerült, hogy a martfűi fiatalok egy csapata beszökik a bezárt játszótérre és ott hangoskodással tölti az estét. Erre a problémára is megoldást jelenthet a nemrégiben vásárolt két okospad, melyeket egyelőre a hivatalnál helyeztek el. 

– A pad Bluetooth-os, ingyen lehet telefont tölteni vele, hangszóróval felszerelt és Wifit is biztosítanánk a helyszínen – számolt be a tervekről dr. Papp Antal. A polgármester úgy véli, hogy még mindig jobb, ha ott töltik idejüket a fiatalok, mintha esténként a játszótéren bandáznának.

– Nekik is kell egy olyan hely, ahol tudnak szórakozni, de a hivatalnál legalább szem előtt vannak, illetve ezen a területen az sem jelent problémát, ha kicsit zajosabbak – fogalmazott. Hozzátette, bár a kifejezetten kamaszoknak szóló szórakozási lehetőségek némiképp beszűkültek az utóbbi időben, a városban számos kulturális program és egyéb rendezvény közül válogathatnak a szórakozni vágyók.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában