Verseny

2023.09.25. 17:48

Rejtvényt fejtettek a lelkes nyugdíjasok Szolnokon

A jól sikerült verseny a rejtvényfejtő programok folytatására ösztönzi a szervezőket.

Kovács Berta

Várják a versenyzők, hogy megkapják a feladatot

Forrás: Beküldött fotó

Első alkalommal rendezte meg rejtvényfejtő versenyét a hétvégén a Szolnok Városi Klubok és Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Kulturális Egyesülete a VOKE Csomóponti Művelődési Házban. A rendezvény megvalósításához a szervezet a Városi Civil Alaptól kapott támogatást.

– E programmal az volt a célunk, hogy népszerűsítsük a keresztrejtvényeket, ezzel is elősegítve az idősek szellemi aktivitásának a megőrzését – hangsúlyozta Lászlóné Nagy Ilona, az egyesület elnöke.

A megmérettetésre harminckét fő nevezett be, akik két fejtörőt kaptak, melyek megfejtésére egy óra állt rendelkezésükre.

A verseny szabályos lebonyolításáról a Rejtvényfejtők Országos Egyesületének tagjai gondoskodtak. A zsűri pontszámok alapján összesen tizenöt személyt díjazott.

A verseny kiváló hangulatban zajlott, és olyan jól sikerült, hogy résztvevők és szervezők is egyaránt a folytatását szeretnék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában