Felavatták

2023.09.14. 10:00

Révész Máriusz is körbetekert az új mezőtúri kerékpárutakon

Mezőtúron járt Révész Máriusz. A Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára kerékpárra is pattant, így avatta fel a városban elkészült kerékpárhálózatot.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Szűcs Dániel Facebook-oldala

Egy régen várt projekt zárult le a napokban Mezőtúron. Hivatalosan is átadták a nemrégiben elkészült kerékpárutak. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Révész Máriusz.

– Az államtitkár úrral kerékpárra pattantunk és bejártuk az elkészült beruházás egy részét. Délelőtt egy rövid időre általános iskolás gyerekek és civil szervezetek képviselői is csatlakoztak hozzánk, akik elmondták, hogy örömmel használják a kerékpárutakat, hiszen így már sokkal nagyobb biztonsággal tudnak közlekedni – számolt be a fontos esemény után Szűcs Dániel.

A városvezető bejegyzésében közzétette, hogy az államtitkárnak megmutatták a várostörténeti kiállítást, majd Mezőtúr szempontjából rendkívül fontos aktív turisztikai fejlesztési lehetőségekről is egyeztettek. 

– Szó volt a kerékpáros- és vízi turizmusban rejlő lehetőségek kiaknázásról, mely - együttműködve a Körösök-völgyében lévő településekkel – érintené a Hortobágy-Berettyó, Erzsébet liget és Ligeti-tó környezetét is. Az elképzeléseink sikeres megvalósításával jelentősen bővülnének a családok aktív kikapcsolódási és sportolási lehetőségei Mezőtúron – tette hozzá a városvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában