Rendezvény

2023.09.14. 07:00

Több száz állásajánlat lesz elérhető: börzét rendeznek a szolnoki Agórában

A több száz állásajánlaton túl jó tanácsokkal, álláskeresési praktikákkal is várják az érdeklődőket a szeptember 19-ei állásbörzén az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Harminc munkáltató több mint 300 állásajánlattal várja az érdeklődőket, munkát keresőket szeptember 19-én, Szolnokon, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ aulájában. Az állásbörzén a szakképesítéssel nem rendelkező álláskeresőknek szolgáltatásokat is kínálnak a szakemberek.

Ahogy arról a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal beszámolt, a rendezvényén délelőtt kilenc és délután egy óra között ismerkedhetnek meg az érdeklődők az aktuális álláslehetőségekkel, valamint a munkavállalást elősegítő, személyre szabott, egyéni igényekhez igazodó szolgáltatásokkal.

– Az állásajánlatok mellett elérhető lesz a foglalkoztatási szolgálat aktuális vármegyei álláslistája is. Az eseményre meghívást kaptak az ingyenes szakképzéseket biztosító helyi szervezetek, így az érdeklődők többek között a vármegyei képzési ajánlatokkal is megismerkedhetnek – írják a beharangozóban az illetékesek a kormányhivatal honlapján.

A rendezvényt szeptember 19-én, kedden 9 órakor dr. Berkó Attila főispán nyitja meg, köszöntőt mond dr. Czomba Sándor, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában