Adomány

2023.10.18. 13:30

A szolnoki nagycsaládos egyesületnek is jutott a Béres cseppekből

Vállalati csapatépítő verseny feladatai során összegyűjtött pontokat Béres cseppre váltották a dolgozók. Az adományok egy részét a szolnoki nagycsaládosoknak adták át szerdán.

Pakainé Pusztai Nóra

Több mint száz családnak jut a vállalati dolgozók által összegyűjtött Béres csepp felajánlásból

Fotó: Nagy Balázs

Közel ötszáz doboz Béres cseppet adományoztak a vállalat dolgozói a szolnoki nagycsaládosoknak. Idén 30 éves a Béres Alapítvány, ebből az alkalomból Segítsünk együtt! címmel egy különleges vállalati aktivitást indítottak, ebbe a gyógyszergyár dolgozóit is bevonták. A csapatjátékok során a kiválasztott egyesület számára pontokat gyűjtöttek, amit végül Béres Cseppre váltottak, a jótékony célra összesen több mint 10 millió forint összértékű készítményt ajánlottak fel.

Hajdú Tibor, az egyik csapat vezetője a szerdán tartott átadáson elmondta, a tagok együtt döntöttek arról, hogy a Nagycsaládosok Egyesülete Szolnokot választja támogatott szervezetként.

– Úgy voltunk vele, hogy a Béres egyik része szolnoki, vannak köztünk helyiek, így mindenképpen szolnoki szervezetben gondolkodtunk, nem mellesleg pedig mind családosok vagyunk, és a legfontosabbnak tartjuk szeretteinket és az ő egészségüket – emelték ki.

Hajdú Tibor csapatvezetőtől Versegi Mónika, a Nagycsaládosok Egyesülete Szolnok vezetője vette át az adományt jelképező táblát
Fotó: Nagy Balázs

Versegi Mónika, a szervezet elnöke elmondta, amint a közel ötszáz doboznyi adomány a székhelyükre megérkezik, a szokott módon értesítik tagcsaládjaikat, hogy minél hamarabb átadják azokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában