Galériával

2023.10.17. 19:30

A természet csodáiban enged bepillantást a fotókiállítás Szolnokon

Hosszú várakozás előzi meg, hogy egy fotográfus megörökíthesse a várva várt pillanatot. A természeti csodákat csak kellő alázattal lehet lencsevégre kapni. Nádudvari Zsolt, elismert fényképész alkotásaiból a Debreceni Egyetem Szolnok Campusán nyitottak kiállítást kedden.

Pakainé Pusztai Nóra

Különleges világ tárult a látogatók elé

Fotó: Nagy Balázs

Egymásba tekeredő agancsok, komoran figyelő bagoly, vagy éppen egy békés halászfalu - időben és térben is utazhatunk Nádudvari Zsolt legújabb kiállításának köszönhetően, melyet kedden a Debreceni Egyetem Szolnok Campusán nyitottak meg. Fények ölelésében címmel Az év fotográfusa címet elnyert fényképész műveit láthatják az érdeklődők. A megnyitót a Brill Vocal együttes dalaival színesítette.

– Nádudvari Zsolt megajándékoz minket a természet pillanataival. A falon lévő alkotások mind kiemelkedő fotók, több tucat nemzetközi zsűri elismerését érdemelték ki, ezekről bárki példát vehet – mondta a megnyitón dr. Szarka Gergő fotográfus, aki a természetben készült képek velejáróiról is beszélt. Kiemelte, mennyi áldozattal jár egy felvétel elkészítése.

Ahogy dr. Szabó Attila Péter campusigazgató a beszédében hangsúlyozta, a 29 alkotásból álló kiállítást november 30-ig lehet megtekinteni a campusban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában