Segélynyújtás

2023.10.05. 13:55

Mentőt hívtak a jászapáti iskolába, ahol eszméletlenül esett össze egy lány

Ismét bizonyított egy iskolaőr. Ezúttal egy jászapáti oktatási intézményben volt szükség a segítségére.

Mészáros Géza

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.hu

Ahogy arról hírportálunkon beszámoltunk, október 3-án egy jászkiséri iskolában részesített elsősegélyben egy tanulót az ott szolgáló iskolaőr. Egy nappal később aztán ismét a Jászságban volt szükség az egyik iskolaőr gyors beavatkozására.  

– A Jászapáti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola iskolaőre, Tuza-Virovec Manyi október 4-én, a déli óraközi szünetben épp a diákokkal volt lent az udvaron, amikor észrevette, hogy egy lány összeesik. 

Tuza-Virovec Manyi
Forrás:  Police.hu

Az iskolaőr azonnal az eszméletét vesztett tanulóhoz futott. A diákok Manyi nénije a gyermeket stabil oldalfekvésbe helyezte, és – egy odaérkező pedagógus segítségével – a lassan magához térő lányt az irodába kísérte – számolt be az esetről Sipos-Kácsor Andrea.

 A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hozzátette: a mentőszolgálat kiérkező munkatársai a diákot kórházba szállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában