Zenés délután

2023.10.05. 09:30

Nótaszóval kedveskedtek a fényszarui szépkorúaknak

Jeles jubileumot ünneplő házasokat is köszöntöttek a rendezvényen.

Illés Anita

Az önkormányzat zenés délutánt szervezett az időseknek Jászfényszarun

Fotó: Pesti József

Az Idősek Világnapja alkalmából az önkormányzat színvonalas zenés műsorral ajándékozta meg az időseket Jászfényszarun. A Petőfi Sándor Művelődési Házban minap megtartott rendezvényen Győriné dr. Czeglédi Márta polgármester és Lovászné Török Magdolna, az Oktatási, Szociális, Egészségügyi, Idős és Kulturális Bizottság elnöke köszöntötte a város idős lakóit, akik példamutatást, szeretetet, emberi értékeket, tapasztalatot adnak át a fiatalabb generációknak. 

A zenés délutánon közreműködött Nyári László és cigányzenekara, Budai Beatrix nótaénekes, a Dankó Rádió szerkesztő-műsorvezetője és Farkas Zsolt, Magyar Köztársasági Bronz Érdemkereszttel kitüntetett nótaénekes. Az ünnepség keretében köszöntöttek hat házaspárt is, akik ötven vagy annál több esztendeje kötöttek házasságot. Megbecsülésük kifejezéseként a város ajándékát dr. Voller Erika jegyző, Győri János Bertalan alpolgármester és Tóth Norbert önkormányzati képviselő adta át a házaspároknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában