Kedvezményes áron

2023.10.10. 21:00

Újra almavásár: minőségi szabolcsi gyümölcsöt kínálnak Szolnokon

A Fidesz-KDNP frakciója hagyományosan idén is szervez almavásárt a szolnoki lakosok részére. Az elkövetkező hetekben egyéb gyümölcsöket is kínálnak majd.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Cseh Gábor

Almát, körtét, a későbbiekben szilvalekvárt és dióbelet is vásárolhatnak a szolnokiak az elkövetkező hetekben. A lakosság kedvezményes áron, a város több helyszínén, több időpontban juthat jó minőségű gyümölcsökhöz. 

– A Fidesz-KDNP önkormányzati frakciója idén is megszervezi az immár hagyományos almavásárát. Októberben, novemberben és decemberben Szolnok minden városrészében lesz majd lehetőség kedvezményesen gyümölcsöt venni – mondta el az akcióról tartott sajtótájékoztatón Tasnádi Zoltán. 

A Fidesz frakcióvezetője hozzátette: ezúttal is a szabolcsi Hőstermelővel sikerült megegyezniük, aki remények szerint idén is a megszokott kiváló minőségű gyümölcsöt hozza el Szolnokra.

– Ez az akció mindig megmozgatja a szolnokiakat, nem véletlenül, hiszen általa jó áron, kiváló árut szerezhetnek be. Jó hír, hogy nemcsak almát, hanem körtét és szilvalekvárt, valamint dióbelet is vásárolhatnak majd az érdeklődők – tette hozzá Tasnádi Zoltán.

Az első vásárt már a héten megtartják, október 12-én, csütörtökön délelőtt fél tíztől egy óráig Szandaszőlősön a Lengyel Antal téren várják a vásárlókat. Október 19-én, csütörtökön 9.30 - 13 óráig a Tompa M. út 7. szám előtti parkolóban, október 20-án, pénteken pedig 9.30–13.00-ig a Móra F. úti parkolóban, a volt CBA mögött lesz almavásár. Október 24-én, kedden délelőtt fél tíz és egy között a Tallinn városrészben, a Városmajor úti buszfordulóban, október 25-én, szerdán 9.30–13.00-ig a Széchenyi lakótelepen, volt Aranykanna melletti parkolóban várják a vásárlókat. Október 28-án, szombaton reggel nyolctól tíz óráig az Evezős Csárda parkolójában, 10.30–12.30-ig a Kertvárosban, a Napsugár úti volt kis-posta előtti részen, 13.00–15.00-ig pedig Gátőr út 2. szám alatt árusítják a gyümölcsöket.

A novemberi és decemberi időpontokról az illetékesek időben tájékoztatják majd a szolnokiakat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában