Felújítás

2023.11.24. 10:30

300 millió forintból újul meg a homoki sportcsarnok

Közel fél évre bezárják a homoki sportcsarnokot, az épületet felújítják. A beruházásra 300 millió forintot költenek.

Pakainé Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Homoki Általános Iskola sportcsarnokának felújítása a Magyar Kézilabda Szövetség Országos Tornaterem Felújítási Programjában, annak VIII. üteme keretében történik. Jenei Tibor, a Szolnoki Tankerületi Központ Köznevelési, Jogi és Humánpolitikai Főosztályának vezető hivatali főtanácsosa arról tájékoztatott, az építtető a Magyar Kézilabda Szövetség, ők készíttették a terveket és választották ki a kivitelezőt, az építési beruházás bruttó 300 millió forintból valósul meg.

– A kivitelezés során a homlokzati nyílászárók cseréje, hőszigetelés, a csapadékvíz-elvezetők cseréje, új sport PVC burkolat készítése, illetve fűtés korszerűsítés zajlik, ez utóbbi során kicserélik az elavult fekete sugárzókat – részletezte.

A munkaterület átadás-átvétele napokon belül megtörténhet, attól számított 190 napja van a kivitelezőnek a befejezésre, a munkálatok ideje alatt a sportcsarnok nem használható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában