Eszmecsere

2023.11.24. 12:00

A téli krízishelyzetek kezeléséről is egyeztettek az abonyi városházán

A helyi önkormányzati intézmények vezetőivel folytatott megbeszélést a minap Pető Zsolt, Abony polgármestere. Az eszmecserén egyebek mellett a város jótékonysági akciójáról is szó esett.

Hartai Gergely

Pető Zsolt polgármester (középen) hivatalában fogadta a városi intézmények vezetőit

Forrás: Abony város Facebook-oldala

Egyeztetésre hívta az önkormányzati intézmények vezetőit a napokban Pető Zsolt polgármester. A városháza tájékoztatása szerint a fórumon fontos téma volt a múlt hétvégén összegyűjtött mintegy 2,5 tonna élelmiszer karácsony előtti szétosztásához szükséges információk összegyűjtése a támogatásra szoruló családokról.

Közösségi oldalukon közzétett bejegyzésükből az is kiderült, hogy az Élelmiszerbankkal folytatott gyűjtés mellett idén is lesz jótékonysági akció, mellyel szeretnének örömet szerezni a lakosságnak. Ennek keretében csakis olyan ajándékokat várnak majd, amelyeknek maga az ajándékozó is örülne.

Ugyancsak az ünnepekhez kapcsolódóan egyeztették a városházán az intézmények decemberi és januári nyitvatartását, és az esetleg előforduló rendkívüli helyzetek kezelésével összefüggő teendőket. A polgármesteri hivatal posztjában hívta fel a lakosság figyelmét, hogy a krízishelyzetek esetére rendelkezésre áll majd egy telefonszám, ami szükség esetén azonnal hívható. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában