Elismerés

2023.11.19. 11:30

Dobogóra állhattak vármegyénk polgárőrei

Elméleti és gyakorlati tudásukról is számot adtak vármegyénk polgárőrei az országos versenyen. Kiegyensúlyozott teljesítményüknek köszönhetően Kecse László a tiszaföldvári polgárőr egyesület elnöke és Péter Géza Miklós a tiszavárkonyi polgárőr egyesület elnöke csapatban harmadik helyezett lett.

Pakainé Pusztai Nóra

Kecse László (balra) a tiszaföldvári polgárőr egyesület elnöke és Péter Géza Miklós a tiszavárkonyi polgárőr egyesület elnöke remekül szerepelt az országos versenyen

Forrás: Beküldött fotó

Immár 18. alkalommal rendezték meg az Országos Polgárőr Közlekedésbiztonsági Versenyt. A helyszín idén, az elmúlt évektől eltérően, egy budapesti vezetéstechnikai centrum volt. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Polgárőr Szövetséget Kecse László, a tiszaföldvári polgárőr egyesület elnöke és Péter Géza Miklós, a tiszavárkonyi polgárőr egyesület elnöke képviselte. Ahogy Kecse Lászlótól megtudtuk, az egész napos próbatétel kezdetén, a megnyitó után, a regisztrációt követően sorszámot húztak a résztvevők. A versenyzőknek kétféle tesztlapon kellett számot adni az elméleti tudásukról. Az egyik tesztlap KRESZ felmérő volt, a másik pedig polgárőr elméleti, szakmai kérdéssorból tevődött össze.

– A gyakorlati megmérettetés során egy kiépített autós ügyességi pályán vezetéstechnikai tudásukról adtunk számot. Az elméleti és a gyakorlati feladatok elvégzése után járó pontok összességéből adódott a verseny helyezési sorrendje – közölte.

Kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva csapatban 3. helyezést ért el Kecse László és Péter Géza Miklós az országos megméretésen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában