Jó hangulatban telt

2023.11.01. 13:45

Első alkalommal szerveztek családi napot a jászapáti idősek otthonában

Szeretetteljes légkör fogadta a vendégeket a rendezvényen, ahol generációk találhattak egymásra.

Illés Anita

Az idősotthon gondozottjai kalapos tánccal léptek fel a családi napon

Fotó: Illés Anita

A Katolikus Szeretetszolgálat Szent Vendel Otthona hagyományteremtő szándékkal szervezte meg a közelmúltban az I. Családi Napot az intézmény lakói és hozzátartozóik, valamint az otthon dolgozói számára Jászapátin. 

A névadó, Szent Vendel emléknapjához közeledve (október 20.) mindkét telephelyen lélekemlő programokkal várták a családokat. A római katolikus templomban Kocsis Sándor plébános celebrált szentmisét, majd Schiller Natália intézményvezető mondott köszöntőt. A rendezvény az idősek otthonában folytatódott, ahol a lakók verses, táncos előadással kedveskedtek családtagjaiknak és az intézmény dolgozóinak. Közreműködtek a Jásztánc Alapítvány Pántlika Néptáncsoportjának tagjai. A szervezők a legkisebbekről sem feledkeztek meg, játszósarok szórakoztatta a gyerekeket. A hangulatos műsor után közös ebéd, beszélgetések zárták a napsütéses őszi napot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában