Jótékonyság

2023.11.08. 17:31

Gyönyörűen mosolygó almákat kínált a szandai óvodában a Szolnok-Tisza Rotary Klub – galériával

Hat ládányi különleges alma segítségével segítik a szandaszőlősi Munkácsy úti óvodát, a fejlesztő játékokat vásárolnak a befolyt összegből. 

Köllő Judit

Kedves, mosolygó almákat osztogattak adományért cserébe a Szolnok-Tisza Rotary Klub tagjai

Fotó: Mészáros János

Ismét egy helyi óvodának segített jótékonysági akciójával a Szolnok-Tisza Rotary Klub. Az egyesület ötödik alkalommal szervezte meg mosolygó alma projektjét, melynek keretében ropogós gyümölcsöket kínáltak adományért cserébe.
– A mosolygó almák ötlete Zentáról származik. Amikor ottjártunk, a helyi rotary klub éppen egy ilyen akcióra készült – fejtette ki hírportálunknak Bodáné Molnár Júlia, a Szolnok-Tisza Rotary Klub elnöke.

– Ez az igazán kedves kis felhívás rendkívül hatékony módja az adománygyűjtésnek, hiszen a családok maguk dönthetik el, mennyit ajándékoznak. A mosolygó almák megrajzolásában az EarlyAct, ifjúsági tagozatunk fiataljai segítettek, akik nagy lelkesedéssel „tették vidámmá” a hat ládányi  almát. A most befolyt összegből olyan fejlesztő játékokat vásárolunk a jövőben, melyekre a Munkácsy úti óvodának szüksége van – tette hozzá a szolnoki szervezet elnöke.


Az adományt a tervek szerint karácsony előtt, vagy az új év elején adják át az óvodásoknak, támogatóik jelenlétében.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában