Útinform

2023.11.16. 08:42

Itt lassíthatja a forgalmat közúti munkavégzés a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a csütörtökön érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az Útinform tájékoztatása szerint csütörtökön a 4-es főúton, Törökszentmiklós térségében a 119-es kilométernél új csomópontot építenek. A félpályás lezárásnál napközben jelzőőrök irányítják a forgalmat. 

Szolnokon, a 32-es főút átkelési szakaszán a Nagy Imre körúton a Jósika út kereszteződésében található jelzőlámpás csomópont felújítási munkálatai kezdődtek. A 73-as kilométernél várhatóan az év végéig mindkét oldalon sávlezárásra illetve a becsatlakozó utcák lezárására kell számítani. 

Kompközlekedés

Nem közlekedik a komp:

  • a Tisza középső szakaszán Vezseny és Martfű között. 
  • a Tisza középső szakaszán Nagyrév és Tiszabög között a magas vízállás miatt. 
  • a Tisza középső szakaszán Tiszaroff és Tiszasüly között. 
  • a Tisza alsó szakaszán a Csongrád és Csépa közötti komp nem közlekedik, a mellette lévő ponthíd pedig a nagy mennyiségű uszadék miatt nem üzemel még. 

Kamiontilalom

A kamiontilalom szombaton 22 órától vasárnap 22 óráig lesz érvényben!

(November 4-ét követően, jövő év március 1-jéig, a nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább 7-es (Euro 3-as) környezetvédelmi besorolású tehergépjárművekre nem vonatkozik a tilalom.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában