Programajánló

2023.11.30. 18:00

Kézműves vásárra és blues koncertre is ellátogathatunk pénteken a Jászkunságban

Blues koncert a szolnoki adventi faluban, kézműves vásár Tiszafüreden, nehéz választani a hétvége programjai közül a vármegyében.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

PÉNTEK 


TISZAFÜRED 

Délután 14 órától megnyitja kapuit a Tiszafüredi Kézműves Vásár. A hagyományokhoz híven idén is három hétvégén keresztül, a Tiszafüred főtere ad otthont a börzének, ahol helyi és kézműves termékekkel találkozhatnak az érdeklődők
 

TÖRÖKSZENTMIKLÓS 

A Butyka Béla Helytörténeti Gyűjteményben 15 órától kezdődik a "Fiatalok az épített és természeti környezet védelméért" című országos pályázat kiállításának megnyitó ünnepsége. A tárlat jövő év január 26-ig tekinthető meg. 

 

SZOLNOK 

A Verseghy Ferenc Könyvtár Művészeti Szalonjában 17 órától kezdődik Varga Zoltán Zsolt szobrászművész Az én tizenkettőm című kiállításának megnyitója. Az írók, költők portrészobrait felvonultató tárlat december 22-ig megtekinthető. 

A Kossuth téri adventi faluban 19 órakor az Oti Acoustic formáció zenél, blues, és pop műfajú dalokkal szórakoztatják majd a vásározókat. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában