Alkatrész csere

2023.11.13. 14:22

Megkezdődtek a munkálatok a szolnoki Pozsonyi úton, lezárták egy szakaszát

Felvonultak a munkagépet és a kivitelező cég munkatársai a szolnoki Pozsonyi úton. Gáz zárszerelvény cseréje miatt lehet forgalomkorlátozásra számítani a következő tíz napban.

Pakainé Pusztai Nóra

Felvonultak a kivitelező cég munkatársai a szolnoki Pozsonyi útra. Ahogy arról korábban beszámoltunk az OPUS TIGÁZ gázzáró szerelvény cseréje miatt zárta le a szakaszt hétfőn reggel 8 órakor. Palatinus József kivitelezőtől megtudtuk, hogy megkezdődött at aszfaltburkolat bontása, ezt követi a munkaárok kialakítása, majd szerdán végzik a tolózárcserét a szakemberek. Szerdáig 8 és 16 óra között teljes útlezárás van érvényben.

– Ha az időjárás is engedi, megkezdjük a visszatöltést, azt tervezzük, hogy péntekre a betonszintig helyreállítjuk a munkaterületet, ezután kerülhet az aszfalt záróréteg a burkolatra – magyarázta.

A délutáni órákban, tehát 4 óra után félpályán lehet közlekedni a szolnoki Pozsonyi úton. A munkálatok várhatóan november 24-ig tartanak majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában