Elismerés

2023.11.12. 14:00

Önkénteseket lehet díjra javasolni a Jászkunságban

Több kategóriában is elismerik azokat, akik az idei évben leginkább tanúbizonyságot tettek önzetlenségükről.

Kovács Berta

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Jász-Nagykun-Szolnok Esély Egyesület idén is szeretné elismerni vármegyénk arra érdemes önkénteseit. Az Önkéntes tevékenységért 2023. díjakat december 5-én, az Önkéntesek Nemzetközi Világnapján adják át.

Ennek kapcsán november 27-ig várják a jelöléseket kiemelkedő tevékenységet végző személyekre és szervezetre.

Három kategóriában lehet javaslatokat tenni: kiemelkedő önkéntes (60 éves korig); kiemelkedő szenior önkéntes (60 éves kor felett); valamint kiemelkedő önkéntes szervezet.

Javaslatokat bármely szervezet vagy intézmény tehet. Az ajánlás terjedelme körülbelül fél oldal legyen, és tartalmazza a kategóriát, a jelölt pár mondatos bemutatását, az ajánlás indoklását, a díjazásra érdemes önkéntes tevékenység bemutatását, valamint a jelölt adatait, elérhetőségeit. Az javaslat papír alapon és online is benyújtható, postázva, eljuttatva az egyesület címére (Szolnok, Kossuth L. u. 2. B épület 210.) vagy beszkennelve pdf formátumban továbbítva az [email protected] e-mail címre. (Részletek, további információk: https://jnszesely.hu).

Az ajánlásokat háromtagú bizottság bírálja el, a díjra leginkább érdemesek az emlékplaketteket a vele járó pénzjutalommal a megyeházán az önkéntesek napján tartandó ünnepségen vehetik át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában