Képviselő-testületi ülés

2023.11.13. 19:00

Pozitív tapasztalatokról számolt be az új tószegi fogorvos

A napokban ülésezett a képviselő-testület Tószegen. Több témában is döntöttek.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Több témakörben tárgyaltak és döntöttek a képviselők a minapi ülésen Tószegen. Az eseményről dr. Gyuricza Miklós településvezető is beszámolt közösségi oldalán.

– Dr. Versitz Izabell, Tószeg új fogorvosa beszámolt arról, hogy az első hónap tapasztalati szerint zökkenőmentesen zajlott le az orvosváltás a tószegi fogorvosi praxisban. A doktornő saját jogán, személyesen működteti ezután a fogorvosi praxist, heti öt napon lesz rendelés a körzetben, ahol az iskolafogászatot is ő működteti majd – olvasható a polgármester bejegyzésében.

Dr. Gyuricza Miklós azt is közzétette, hogy a képviselő-testület meghallgatta és elfogadta a tűzoltóság, majd a vízmű 2022-es tevékenységéről szóló beszámolót. Emellett elfogadta a rendkívüli körülmények esetén alkalmazandó települési vízkorlátozási tervet.

– Megtárgyaltuk és elfogadtuk a bölcsőde szervezet- és működési szabályzatát, valamint szakmai programját – írta a településvezető.

Dr. Gyuricza Miklós hozzátette: igazodva a központi közigazgatás, kormányrendeletben kihirdetett igazgatási szünetéhez, a testület a polgármesteri hivatalban is igazgatási szünetet rendelt el december 27-28-29-re.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában