Ünnepség

2023.11.27. 10:30

Rendszeres véradókat köszöntöttek Tiszaföldváron

A tiszaföldvári Vöröskereszt nemrégiben ünnepséget tartott a helyi művelődési házban, véradókat köszöntöttek.

Pakainé Pusztai Nóra

Jubiláló véradókat köszöntöttek a tiszazugi városban

Fotó: Dobróka András

A Véradók napja alkalmából tartott ünnepséget a Magyar Vöröskereszt tiszaföldvári szervezete a helyi művelődési házban. Ahogy a Földvári Hírlap közösségi oldalán írják, a vendégeket Erdős Hanna elnök köszöntötte, majd a Ruca-Ruca Néptánccsoport hangulatos műsorában gyönyörködhettek a meghívottak. A jubiláló véradók kitüntetéseket vehettek át Hegedűs István polgármestertől és Erdős Hannától. Kilencvenszer nyújtotta karját véradásra Erdős Lajos, nyolcvanadik alkalom miatt köszöntötték Erdős Hannát. Sütő Béláné 75., Kazai Gyula és Berta Mihály 70., Pató Zoltán, Rónyai Gábor, valamint Kovács István 60., Halász István 50., Szikora Károly 40., Tihi Istvánné 30., Döbrei Balázs illetve Kiss Sándor 25. véradását ünnepelhette.

A véradás szervezőinek és támogatóinak munkáját Tóth Lenke területi vezető köszönte meg. A programot finom vacsora követte, amelyet a Tiszaföldvári Vállalkozók Egyesületének nevében ifj. K Kiss Ferenc és Cseuz Zsolt készítettek. Mint megtudtuk, az egyesület felajánlotta, hogy 2024-ben a véradások alkalmával biztosítja az önkéntesek ellátásához szükséges alapanyagokat, üdítőket, szendvicseket. A polgármester és édesanyja finom almás süteménnyel lepte meg az ünnepség résztvevőit, akik kötetlen beszélgetés után búcsúztak egymástól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában