Díjátadó

2023.11.09. 14:30

Szociális intézményekben dolgozók munkáját ismerték el a szolnoki ünnepségen

A szociális intézményekben dolgozók munkáját méltatták a minap. Számos elismerő oklevelet adtak át a Szociális Munka Napja alkalmából rendezett ünnepi eseményen a szolnoki vármegyeháza dísztermében.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kirendeltségének ünnepségét rendezték meg a minap Szolnokon. Ahogy arról a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal beszámolt: az ünnepségen Cser-Kiss Róza igazgató, majd dr. Joó Aranka főigazgató-helyettes méltatta a szociális munkát és az ott dolgozók pótolhatatlan tevékenységét. A vendégeket a vármegye lakásotthonaiban élők örvendeztették meg ünnepi műsorral, majd díjakat adtak át.

A Szociális Munka Napja alkalmából dr. Joó Aranka szakmai főigazgató-helyettes a kiemelkedő tevékenységet végző intézményi dolgozók számára adományozott főigazgatói elismerést.

Eszerint idén dicséretben részesült Árvai Jánosné, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kirendeltségének szervezetirányítási osztályvezetője, Ujj Rita, a Tiszaág Integrált Szociális Intézmény Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye törökszentmiklósi telephelyének munkaügyi ügyintézője. Kása Mariann, a Tiszaág Integrált Szociális Intézmény Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye Fenyves Otthon Kenderes telephelyének megbízott vezető ápolója, valamint Prigl Sándorné, a Gyermekvédelmi Központ Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye IV. számú Szakmai Egység, Tiszaföldvár, Aranyeső Lakásotthon gyermekfelügyelője.

Díjazottak balról: Árvai Jánosné, Kása Mariann, Prigl Sándorné, Ujj Rita
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában