Galériával

2023.11.05. 14:30

Tájfutó emlékversenyt rendeztek Karcagon

Több mint ötvenen indultak azon a meghívásos tájfutó emlékversenyen az erdei tornapályán, amelyet a Karcagi Sport Egyesület Tájfutó Szakosztálya szervezett az egykori Karcagi Vörös Meteor Sport Egyesület megalakulásának 60 éves évfordulója alkalmából.

Daróczi Erzsébet

Családok, nagymamák, nagypapák, házaspárok, anya-lánya, apa-fia párosok is részt vettek a versenyen

Fotó: Daróczi Erzsébet

Az egykori, jelenlegi és leendő tájfutó társakat Lévainé Kovács Róza tájfutó, Szepesi Tibor polgármester és Hubai Imre vármegyei közgyűlési elnök köszöntötte, akik évtizedekkel ezelőtt szintén tájfutók voltak és felidézve emlékeiket mindenkit arra biztattak, vágjon bele ebbe a szép sportba, s nem késő újrakezdeni sem, ahogy tették ezt a mai napon a szónokok is, hiszen a szakosztály jeles évfordulója alkalmából elindultak a versenyen.

A nevezők korcsoportonként indultak, voltak, akik egyedül startoltak, de családok, nagymamák, nagypapák, házaspárok, anya-lánya, apa-fia párosok is részt vettek a versenyen, s ki-ki sétálva vagy futva tette meg a légvonalban 1050 méternyi, a kacskaringókkal picit hosszabb távot az erdőben, s közben igyekezett minden ellenőrzési pontot is megtalálni a térkép alapján a célvonalig. Az erdőben senki nem tévedt el, a célba mindenki beért és szép élményekkel ment haza, s mellesleg Lévai Kálmán szakosztályvezető és felesége pedig oklevéllel köszönte meg a részvételt, az 1-3. helyezetteknek pedig éremmel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában