Program

2023.11.02. 12:30

Újra jótékonykodva vásárolhatnak ruhákat a hölgyek Szolnokon

Harmadik alkalommal várják ruhavásárra a szolnoki és környékbeli hölgyeket, akik vásárlásukkal ezúttal is jótékonykodhatnak.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

November 4-én rendezik meg a III. Charity Nelli jótékonysági ruhavásárt a szolnoki Aba-Novák Művelődési Központ földszintjén. A szombaton délelőtt kilenc órakor kezdődő esemény teljes bevételét ezúttal is a szolnoki kötődésű, SMA-s Galó Tomika gyógykezelésére ajánlják fel a szervezők.

– A ruhákat most is ezer forintos darabáron lehet megvásárolni, de lehet értük többet is adni. Én, mint stílusnagykövet, végig a vásárlók segítségére leszek, és a testalkatuknak, színtípusoknak megfelelő outfiteket állítok össze, ha kérik – mondta el a vásárral kapcsolatban dr. Pazsa Kornélia. A főszervező, ötletgazda hozzátette: szervezőtársai jóvoltából étel- és italkóstolókkal is várják az érdeklődőket szombaton délután egyig. 

– Amelyik ruha nem talál gazdára, azt ezúttal is a szolnoki anyaotthon részére juttatjuk el, hogy az ott lakó nőknek is lehetőségük legyen megújulni tavasszal – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában