Látogatás

2023.12.25. 18:00

Az ünnepek idején dolgozókat köszöntötték Mezőtúron

Mezőtúron is köszöntötték azokat, akik az ünnepek alatt is dolgoznak.

Rimóczi Ágnes

A kórházi dolgozókat is köszöntötte a városvezetés és a térség képviselője

Forrás: Szűcs Dániel Facebook oldala

A hagyományok szerint december 24-én keresi fel a mezőtúri városvezetés és a térség képviselője azokat az intézményeket, ahol az ünnepek idején is szolgálatot teljesítenek a dolgozók. A köszöntésről Szűcs Dániel közösségi oldalán számolt be, ahogy a mezőtúri polgármester írta: – Nem feledkezünk meg azokról, akik az ünnepek alatt is értünk dolgoznak.

A katasztrófavédelem munkatársaihoz is ellátogattak a tisztségviselők
Forrás: Szűcs Dániel Facebook-oldala


– Herczeg Zsolt országgyűlési képviselő úrral és Patkós Éva alpolgármester asszonnyal ajándékcsomagokkal kedveskedtünk a mentőszolgálat, a kórház, a labor, a rendőrkapitányság, a katasztrófavédelmi kirendeltség és a Református Idősek Otthona ügyeletben lévő dolgozóinak – írta bejegyzésében a városvezető. Szűcs Dániel kiemelte: hálásan köszönik a lelkiismeretes és áldozatos munkájukat! – Köszönjük mindenkinek, akik az ünnepek alatt is dolgoznak például kereskedelemben, vendéglátóiparban és más területeken – tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában