Boltmustra

2023.12.06. 18:09

Bejárták az Aldi új üzletét a csütörtöki nyitás előtt

Csütörtökön nyit az Aldi új üzlete az Ady Endre úton. Szolnok város polgármestere, Szalay Ferenc és Dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő és Fejér Andor alpolgármester közösen járta be az üzletet a nyitás előtt.

Szoljon.hu

Az Aldi már az ország több, egykori Domus áruházában nyitott üzletet, abban azonban egyetértettek a vezetők, hogy az Ady Endre úti az egyik legegyedibb kialakítású belvárosi helyszín

Fotó: Molnár Ádám

Az itt élőknek mindig volt egy boltjuk. Remélem, ami a mi generációnknak a “Szövetség” volt, az a környék mostani családjainak ez az üzlet lesz. Itt, az egykori Domus helyén, amit még egy korabeli freskó is hirdet– köszönjük, hogy érintetlenül hagyták–, lett igazán szolnoki az enteriőr 

– mondta a bejáráson Szalay Ferenc polgármester.

Az Ady Endre út mentén álló hajdani Domus-, majd CBA-áruház épületét az Aldi Magyarország üzletlánc saját arculatának megfelelő üzletházzá alakította, majd ma meg is nyitja. A szupermarket mellett lévő Móra Ferenc úti parkban a térség gondjait is enyhítendő, további negyvenhat férőhelyes parkolóterületet alakított ki a multi, illetve a kivitelező az emiatt kivágott tizenegy fa helyett harmincat telepített a helyszínen – közölte közösségi oldalán korábban Szalay Ferenc polgármester. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában