Programajánló

2023.12.28. 17:00

Darth Vader is várja az érdeklődőket a Star Wars napon a szolnoki RepTárban

A Csillagok háborúja szereplői várják pénteken a rajongókat a szolnoki RepTárban, de éjszakai fürdőzéssel is csábítanak a vármegyében.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

PÉNTEK

SZOLNOK 

Reggel 9 -től délután 17 óráig a Csillagok háborúja rajongóit várják a RepTárban. Ezen a napon egyebek mellett lehet szelfizni a kedvenc szereplővel, LEGO játszóház és Star Wars figurák, Halálcsillag folyosó, Jabba palota, maga Darth Vader, és galaktikus kvíz is várja a látogatókat. Azok, akik jelmezben jelennek meg, ingyen mehetnek be. 

JÁSZBERÉNY 

Óévbúcsúztató sportnapot tartanak a Bercsényi Sportcsarnokban, a programok reggel 8.30-tól meghívásos labdarúgó tornával kezdődnek. 15 órától általános iskolai csapatoknak, 16 órától családoknak tartanak játékos sportvetélkedőt. Utóbbira 3 fős csapatok nevezését várják. Az események 18 órakor tombolasorsolással zárulnak. 

MEZŐTÚR 

18.45 perckor kobozmuzsikával kezdődnek a II. Mezőtúri Zenei Műhely programjai a Szabadság Mozi-Film és Színházban. 19 órától a Cruises zenekar lép fel, 19.30-tól rock és blues, 20.30-tól metálzene szól majd, 21 órától a szervező, Coming Soon együttes csap a húrok közé, 22 órától a VHS Kid zenél. 

KARCAG 

Éjszakai fürdőzésre várják a csobbanni vágyókat az Akácliget Fürdő kültéri gyógymedencéi este 22 és éjfél között. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában