Adomány

2023.12.10. 11:25

Diákok gyűjtöttek rászoruló gyerekeknek Szolnokon

A Jász-Nagykun Szolnok Vármegyei Diákönkormányzat tagjai számtalan csomagot gyűjtöttek a Szolnoki Befogadó Otthon gyermekei számára.

Köllő Judit

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Ici-pici segítség néven akciót hirdetett a Jász-Nagykun Szolnok Vármegyei Diákönkormányzat. A november 1. és december 1. között zajló adománygyűjtés célja az volt, hogy hátrányos helyzetű fiataloknak segítsenek.

Leicher Roland, a Jász-Nagykun Szolnok Vármegyei Diákönkormányzat elnöke arról számolt be hírportálunknak, hogy bár még a pontos számokat nem tudják, számtalan felajánlás érkezett hozzájuk. A fiatalok a Szolnoki Befogadó Otthon számára gyűjtöttek finomságokat, játékokat, könyveket és használati tárgyakat.

– A vármegyeszékhely több iskolájában kialakítottunk gyűjtőpontokat, ahová a diákok leadhatták adományaikat – mesélte a Leicher Roland. – Emellett a Plázában található Színtér, Ifjúsági iroda és Közösségi térben is vártuk az adományokat. Számtalan doboznyi plüss, játék, csokoládé, tisztálkodási szer és ruhanemű gyűlt össze.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában