Adomány

2023.12.10. 11:25

Diákok gyűjtöttek rászoruló gyerekeknek Szolnokon

A Jász-Nagykun Szolnok Vármegyei Diákönkormányzat tagjai számtalan csomagot gyűjtöttek a Szolnoki Befogadó Otthon gyermekei számára.

Köllő Judit

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Ici-pici segítség néven akciót hirdetett a Jász-Nagykun Szolnok Vármegyei Diákönkormányzat. A november 1. és december 1. között zajló adománygyűjtés célja az volt, hogy hátrányos helyzetű fiataloknak segítsenek.

Leicher Roland, a Jász-Nagykun Szolnok Vármegyei Diákönkormányzat elnöke arról számolt be hírportálunknak, hogy bár még a pontos számokat nem tudják, számtalan felajánlás érkezett hozzájuk. A fiatalok a Szolnoki Befogadó Otthon számára gyűjtöttek finomságokat, játékokat, könyveket és használati tárgyakat.

– A vármegyeszékhely több iskolájában kialakítottunk gyűjtőpontokat, ahová a diákok leadhatták adományaikat – mesélte a Leicher Roland. – Emellett a Plázában található Színtér, Ifjúsági iroda és Közösségi térben is vártuk az adományokat. Számtalan doboznyi plüss, játék, csokoládé, tisztálkodási szer és ruhanemű gyűlt össze.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában