Segítségnyújtás

2023.12.26. 20:44

Élelmiszert és ruhát gyűjtöttek mezőtúri családoknak

Mozgalmas és eredményes volt a Ficsak (Fiatal Családosok Klubja) Mezőtúr Alapítvány éve. A szervezet egy megható eseménnyel zárta az esztendőt.

Rimóczi Ágnes

A Ficsakhoz több szervezet csatlakozott, együtt gyűjtöttek adományokat a családoknak

Forrás: Beküldött fotó

A Ficsak (Fiatal Családosok Klubja) Mezőtúr Alapítvány egész évben jótékonysággal, segítségnyújtással foglalkozik. A több éves hagyományokat folytatva az alapítvány ismét megszervezte karácsonyi adománygyűjtő akcióját is. 

Sok jò ember összefogásával, valamint a Szent István Katolikus Óvoda, a Vöröskereszt és a Gyermekjóléti Központ együttműködésével tizenhárom mezőtúri nagycsalád ünnepi időszakát tudtuk kicsit szebbé varázsolni tartós élelmiszer-, játék- és ruha adományokkal

 – számolt be a karitatív akcióról Pozderka-Korcsok Anita. Az alapítvány kurátora közösségi oldalán tette közzé, hogy egy megható esemény keretében adták át az adományokat a közelmúltban.

Az ünnepségen ott volt Mezőtúr polgármestere is, aki példaértékűnek tartja a Ficsak tevékenységét. 

– Köszönöm az adománygyűjtési akcióban résztvevők önzetlen tevékenységét. Külön szeretnék köszönetet mondani a Ficsak Mezőtúr Alapítvány kurátorának, Pozderka-Korcsok Anitának, továbbá két önkéntes segítőjének Veres Anikónak és Nyujtó-Czeglédi Bernadettnek a rászoruló mezőtúri családokért végzett egész éves munkáért – hangsúlyozta Szűcs Dániel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában